Hos Låsesmed Solutions tilbyder vi videoovervågning til både erhverv og private. Vi mener, at videoovervågning er et pålideligt og let anvendeligt redskab for private til at kunne føle sig tryg i eget hjem. For mange giver det enorm tryghed at kunne se, hvem man åbner sin hoveddør for. Videoovervågning kan også give stor tryghed og ro, når man ikke er hjemme. Videoovervågningen kan bruges til at holde øje med, om hjemmets tilstand er uændret, og ved besøg af ubudne gæster, kan videoovervågningen anvendes som dokumentation og videregives til politiet for nærmere efterforskning.

Vores erhvervskunder har også for længst erkendt, hvor uundværlig videoovervågning er som redskab for at kunne dokumentere eksempelvis hærværk, tyveri, overfald og røveri. Desuden er det også påvist, at videoovervågning har en præventiv effekt på netop disse forbrydelser.
Tidligere var det yderst omkostnings fuldt at anskaffe sig videoovervågning både til erhverv og private.

Nu er det muligt at anskaffe en simpel HD/Analog video overvågnings pakke bestående af en harddisk, 4 kameraer og en skærm, og for ca. 12.000 kr. er det hele både monteret og installeret. Både private og erhvervskunder er opmærksomme på de nye lave priser, men samtidig er både vores erhvervskunder og private kunder ligeledes klar over, hvor vigtigt det også er, at billederne på videoovervågningen er af en god og skarp kvalitet.

Hos Låsesmed Solutions rådgiver vi dagligt omkring, hvor vigtig en god kvalitet af videoovervågning er. Desværre er mange af de systemer, der findes på markedet i dag, ikke alle sikre og lever op til den ønskede standard. Billedet er måske heller ikke lige så skarpt, som ønsket.
Hvis systemet ikke er sikkert, vil det være muligt for andre at hacke sig ind på videoovervågningen det ser man ofte på billigt videoovervågning, som er købt på internettet.

Vi anbefaler derfor altid, at vores kunder vælger ABUS Videoovervågning, som er sikret imod hacking, og som også har de fineste knivskarpe billeder.
Er du erhvervs kunde eller privat så kontakt Låsesmed Solutions for en rådgivende samtale, hvis du er interesseret i videoovervågning. Vi kan træffes alle dage på telefon 60 131 762.
Vi henviser desuden til den nyeste lovgivning om emnet – læs nærmere her.