Låsesmed Solutions er din lokale låsesmed i Hvidovre og Avedøre. Vi servicerer mange private kunder men også både offentlige og private virksomheder. Vi udfører alle typer af låseopgaver, og vi kommer også ud og yder akut hjælp hele døgnet.

Hvidovre kommune har mere end 50.000 indbyggere, og en stor del af disse er børnefamilier. Hvidovre har nemlig rigtig meget at tilbyde lige netop børnefamilier, og kommunen arbejder meget på at tiltrække endnu flere ressource stærke familier. Avedøre, som er en bydel i Hvidovre, byder blandt andet på skøn natur, svømmehal, bibliotek, masser af daginstitutioner, Quark Naturcenter, den gamle militærlejr “Avedøre Lejren” og den gamle Avedøre Landsby med eget gadekær. Hos Låsesmed Solutions rådgiver vi helt uforpligtende og hjælper gerne, så familierne og resten af borgerne i Hvidovre kan føle sig trygge i eget hjem.

Vores nøgleord er tryghed og kvalitet. Vi forsøger derfor altid at rådgive vores kunder med henblik på at finde den bedste løsning for dem – og den bedste løsning er ikke nødvendigvis den dyreste.
Der sker meget indenfor låse og sikring, og vi følger altid nøje med, så vi er opdateret med den nyeste viden. Det er vigtigt, at kunne tilbyde nye produkter og løsninger, og det er vigtigt at vores medarbejdere hele tiden er ajour med, hvad der sker i branchen. På den måde sikrer vi, at vores
kunder trygt kan gå i seng eller forlade deres virksomhed eller bopæl.

Vi tilbyder et gratis og uforpligtende sikkerheds tjek af din bolig. Her gennemgår vi blandt andet nøgler, låse, døre og vinduer. På vores hjemmeside kan du se her om din nøgle er sikker. Under et sikkerheds tjek kan vi komme med gode råd og tip til, hvordan du selv kan forbedre sikkerheden i din bolig og ud fra dine ønsker og behov, kan vi komme med forslag til at løfte sikkerheds niveauet i boligen.

Hos Låsesmed Solutions er vi også lynhurtige til at kunne rykke ud ved en akut situation Vi er ofte fremme på kun 15 minutter, og vi kan hjælpe dig døgnet rundt alle årets 365 dage. Hurtigt, venligt og professionelt hjælper vi dig – ring på telefon 60 131 762.