Nørrebro er den åbentsindede og multikulturelle bydel. Her er altid liv i gaderne, og de fleste af os kan stadig huske dengang, man rev Ungdomshuset Jagtvej 69 ned i 2007, og hvor det nærmest var forbudt at opholde sig på Nørrebro. Nørrebro rummer også Assistens Kirkegård, som er fra 1760, og som flittigt bruges til picnic og solbadning om sommeren.

Vores låsesmede er vant til at færdes på Nørrebro og give vores kunder en hånd med på vejen, når de er kommet i nød og f.eks har mistet deres nøgle eller er kommet hjem til en dør, der er brudt op ved indbrud. Her kan vores låsesmede fra Låsesmed Solutions også være behjælpelig med en midlertidig lukning af døren, indtil der har været en tømrer på opgaven.

Mange døre på Nørrebro er helt tilbage fra 50´erne, og de er derfor meget tynde. Vi anbefaler her hos Låsesmed Solutions, at man har to forsikringsgodkendte låse på den type døre, da det gør døren væsentlig mere sikker imod indbrud. Hvis man ikke har dette, eller er i trivi om ens dør eller låse er monteret rigtigt, kan man altid ringe til os for rådgivning om, hvordan man kan forbedre døren eller låsen.