På hele Amager servicere Låsesmed Solutions både private og erhverv men også boligejendomme og institutioner.

Vi kører gladeligt ud til alle bydelene Christianshavn, Islands
Brygge, Amagerbro, Sundby, Ørestaden, Amagerstrand, Kastrup, Tårnby og hele Dragør med Store Magleby, Viberup, Tømmerup og Ullerup. Vi har stor erfaring med alt indenfor området låseservice. Vi kan hjælpe dig, hvis du har smækket dig ude, mistet dine nøgler, skal have omkodet din cylinder, have skiftet dine låse, indbrudsikret dine døre og vinduer, have installeret
alarmsystemer eller videoovervågning og meget andet. Har du brug for akut hjælp, så ring straks på telefon 60 131 762.

På Amager er blandt andet Dragør kommune placeret, og det er desværre den kommune i hele landet med næst flest indbrud i forhold til antallet af husstande. Den bekymrende statistik fremgår på Videncentret Bolius hjemmeside her.

Ofte er det heldigvis mindre ændringer, der skal til for at løfte sikkerhedsniveauet gevaldigt i en bolig. For at forebygge besøg fra uvedkommende gæster, kan det nogle gange være nok med bare at omkode låsen i hjemmet eller ved at udskifte cylinderen. Dette kan gøres både let og for relativt få penge. Andre gange vil det være nødvendigt at udskifte og opgradere hele låsen til et mere sikkert niveau. Det kan også være, at du ønsker at få indbrudssikret dine døre og vinduer eller få installeret videoovervågning. Du kan også selv tjekke, hvor sikker din nøgle er på vores hjemmeside her.

Låsesmed Solutions tilbyder helt gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af din bolig. Hvis du er interesseret i at få din bolig sikkerhedstjekket, så skal du blot tage kontakt til os og lave en aftale, så sender vi en af vores behagelige og yderst kompetente låsesmede hjem til dig. Her vil I gennemgå din bolig for sikkerhedsfejl/mangler og sammen drøfte dine ønsker og behov. Derefter vil vores låsesmed komme med forslag til forbedringer alt efter dine ønsker og behov, så du fremover kan minimere risikoen for indbrud eller andre ubudne gæster.

Ønsker du et sikkerhedstjek, har låst dig ude, mistet nøglen eller af andre årsager har brug for en låsesmed med både fagligheden og sikkerheden i top, så kontakt Låsesmed Solutions på telefon 60 131 762.

Vi har åbent hele døgnet alle årets 365 dage og er altid klar til at servicere og hjælpe vores kunder bedst og hurtigst muligt.