Københavns Sydhavn eller Sydhavnen er et kvarter i København, der er bygget op omkring havneindustrien i den sydlige del af Københavns havneløb. Blandt områdets markante erhvervsbygninger er blandt andet Citroënhuset. I 2012 samlede Aalborg Universitet alle sine aktiviteter i Københavnsområdet under et tag i Sydhavnen.

Hos Låsesmed Solutions er det ikke nogen hemmelighed, at vi oplever flere og flere private, der kommer hjem til et hus eller en lejlighed, som har haft besøg af uventede gæster. I vores dagligdag hos Låsesmed Solutions hjælper vi med at sikre folks hjem, og vi går ikke på kompromis med sikkerheden.

Når vores låsesmed kommer ud til en opgave, giver vi altid en hurtig rådgivning omkring sikkerhed og eventuelle forbedringer i forhold til boligen, din butik eller erhvervsbygning. Den billigste løsning, er ikke altid en dårlig løsning, og den dyreste løsning er ikke altid den bedste løsning, men hos Låsesmed Solutions anbefaler vi altid den sikreste løsning.

Vores låsesmed fra Låsesmed Solutions er i området i Sydhavnen hver dag, så har du behov for, at vi kigger på dine låse og sikkerheden i din bolig, så ring til os på telefon 60 131 762.