I gamle dage brugte man låse, hvor der i alt kun fandtes 4 forskellige slags nøgler til. Det vil sige, at var man i besiddelse af en af hver af disse 4 slags nøgler, kunne man principielt åbne samtlige låse i hele København. Disse låse går fortsat under navnet “Københavnerlås”.

Udviklingen af låse og tilhørende nøgler har siden hen i den grad fået en opgradering. Udviklingen er gået fra den gamle Københavnerlås og tilhørende nøgler videre til Rex nøgle, Ruko 500 serie, Ruko 600 serie, Ruko sort Garant, Ruko Garant 10, Ruko Garant Plus og Ruko Combi + nøgler.

I dag bruger rigtig mange beskyttede systemer (patenteret), som er blevet meget standard at anvende, men udviklingen forsætter hele tiden, og fremtiden byder mere og mere på elektroniske systemer både til erherv og private. Vi ser systemer som Simons Voss, Salto, SmartAir, iLOQ, ARX, Aperio, og alt dette er stadig kun begyndelsen. Vi vil komme til at se mange flere elektroniske systemer i fremtiden.

Her er en oversigt, der fortæller, hvor sikker din nøgle er. Nedenunder har vi fortalt lidt om de forskellige låsesystemer, som vi anbefaler til erhverv og private.

Her er en oversigt, der fortælle hvor sikker din nøgler er. Nedenunder har vi fortalt lidt om de forskellige låsesystemer, vi anbefaler til Erhverv & Private.

RD1200 et godt solidt system til private kunder.

Zolit 1000 et patenteret låsesystem til private, der ønsker lidt mere sikkerhed. 

Triton opnå den højeste sikkerhed med Triton, som er perfekt til erhvervs kunder. 

Vitess er det perfekte låsesystem til virksomheder, der ønsker høj sikkerhed med en unik nøgle.

Vi håber, at du/I er blevet lidt klogere på nøgler og låsesystemer. Er der nogen spørgsmål, som du/I ikke har kunnet finde svar på, eller noget du/I vil vide mere om, er du/I velkommen til at kontakte Låsesmed Solutions på telefon 60 131 762