Brøndby er kendt for mange ting som for eksempel Brøndby Kulturhus Brønden, Brøndby Skoven og Politiskolen men mest af alt, er Brøndby nok kendt for fodbold med Brøndby IF. Låsesmed Solutions er glade for at kunne arbejde og servicere både private kunder og erhvervskunder i
Brøndby. Vi kører gladeligt ud til vores kunder i Brøndby Øster, Brøndby Vester og Brøndby Strand.

Mange låsesmede argumenterer for, at de altid benytter de nyeste og bedste produkter på markedet. Virkeligheden er, at det ikke altid er det nyeste og flotteste, som nødvendigvis er den bedste og sikreste løsning. Hos Låsesmed Solutions anskuer vi dine behov og ønsker ud fra en realistisk, sikker og professionel vinkel, og vi anbefaler absolut ikke altid den dyreste og mest prangende løsning. Hvis din nuværende løsning fungerer og er sikker, kan vi ligeså godt beholde den eller forbedre den fremfor at installere nye låse i hele hjemmet.

Alle medarbejdere hos Låsesmed Solutions skal fremvise en ren straffeattest og gyldigt kørekort hver tredje måned. Det forlanger vi af vores ansatte for at sende et klart og tydeligt signal til vores kunder om, at deres sikkerhed altid går fremfor alt andet. I låsebranchen er der desværre ingen krav til hverken uddannelse eller ren straffeattest. I princippet kan en indbrudstyv købe en låsepistol på internettet og derefter oprette et låsefirma. Vores klare holdning og ønske er, at der skal være lovkrav til både branchen og de ansatte, da vi netop håndterer borgernes sikkerhed.

Låsesmed Solutions udfører alle former for låseopgaver af både store og mindre slags. Vi tilbyder også et gratis og uforpligtende sikkerheds tjek af din bolig. Her gennemgår vi hele boligen og kommer med gode råd og forslag til løsninger i samråd med dig. Ofte vil der også være ting, som du selv kan gøre for at forbedre sikkerheden.

Befinder du dig i Brøndby og har brug for en låsesmed, eller har du for eksempel låst dig ude, knækket din nøgle eller har et andet akut behov for hjælp, så er vi hurtigt fremme og kan løse dit problem. Ring til os på telefon 60 131 762.