København byder på et inspirerende erhvervsliv, kulturelle tilbud i verdensklasse, historiske bygninger og et væld af mange forskellige typer spændende boliger. København er derfor også en yderst alsidig arbejdsplads og en eminent udfordring for den ambitiøse låsesmed, og vi er absolut ambitiøse hos Låsesmed Solution.

Vi er et relativt nyt firma, men vores fantastiske medarbejder stab er nøje sammensat udfra mange års erfaring, grundig uddannelse og høje serviceniveau. Hos Låsesmed Solutions løser vi alle typer af låseopgaver, og vi giver under ingen omstændigheder op, før vores kunder er helt igennem tilfredse. Vi har både fagligheden og erfaringen, og vi har flere gange måttet udvikle løsninger, hvor andre har måttet give op.

Låsesmed Solutions bestræber sig på at have det bedst mulige serviceniveau. Halve løsninger er ikke noget for os, og det er vrisne, fortravlede medarbejdere heller ikke. Vi giver os fuldt ud lige gyldigt opgavens omfang eller tidspunktet på døgnet. Vi udfører opgaven omhyggeligt og med et smil, og vi giver tit og ofte også et godt råd med på vejen om for eksempel fremtidig vedligeholdelse af dine låse.

Du kan altid se vores flotte anmeldelser på Trustpilot her.

Vi ved ikke kun, hvor vigtig en høj faglighed, bred erfaring og professionel service er, vi ved også, hvor vigtigt det er, at du får hjælp så hurtigt som muligt. Står du i en akut situation og har brug for vores ekspertise og hjælp, rykker vi ud hele døgnet alle årets 365 dage og gør vores ypperste for at være fremme hos dig hurtigst muligt. Har du fx mistet din nøgle, eller har haft indbrud, så yder Låsesmed Solutions akut hjælp til at få låsen åbnet, eller få skaderne efter et indbrud midlertidigt repareret, indtil det er muligt at få en permanent løsning på skaden. Ring til os for akut hjælp, almindelige låseopgaver eller et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af din bolig på telefon 60 131 762.