Hos Låsesmed Solutions servicerer vi alle typer kunder i hele Dragør kommune. Vi kører gladeligt ud til alle de små byer såsom Ullerup, Tømmerup og Store Magleby. Vi udfører alt arbejde indenfor
området låseservice og er altid klar til at yde akut hjælp, så har du fx mistet din nøgle, er låsen gået i baglås, skal du have opgraderet og/eller fornyet dine låse, eller ønsker du videoovervågning, så kontakt os straks på telefon 60 131 762. Vi har åbent hele døgnet alle årets 365 dage, og vi er altid klar til hurtigst muligt at hjælpe vores kunder professionelt og med et smil.

Danmark er desværre det land i hele EU, som oplever flest indbrud pr. indbygger. Dragør kommune indtager en ærgerlig 2. plads på listen over kommuner med flest indbrud i forhold til antallet af husstande. Du kan se den bekymrende statistik på Videncentret Bolius hjemmeside her.

Hos Låsesmed Solutions prøver vi at bekæmpe den triste statistik med gode råd og vejledning om sikkerhed til vores kunder. Hvis du vil indbrudssikre din bolig, er der en lang række ting, som du selv kan klare på egen hånd for at minimere risikoen for et besøg af uvelkomne gæster. Jo mere
besværligt du kan gøre det for indbrudstyven at skaffe sig adgang til din bolig, jo større er sandsynligheden også for, at han opgiver undervejs i sit forsøg på at trænge ind i jeres bolig eller helt fravælger boligen som et muligt mål.

I privatboliger sker de fleste indbrud via et vindue, og du bør derfor sikre dig, at dine vinduer altid er i solid stand, så de er besværlige for tyven at bryde op. Tyvens foretrukne vinduer er dem i kælderniveau eller de vinduer, som vender væk fra vejen. Der skal derfor rettes et særligt fokus på disse vinduer, når man skal højne sikkerheden af sin bolig.

Hvis du vil minimere risikoen for indbrud, bør du først og fremmest få lavet en grundig gennemgang af din bolig, så du kan få opgraderet sikkerheden og vanskeliggøre det for indbrudstyven at trænge ind i din bolig. Hos Låsesmed Solutions tilbyder vi et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af din bolig. Vi gennemgår blandt andet vinduer, døre, låse/nøgler samt mulighed for alarm og/eller videoovervågning. Vi kommer med forslag til ændringer, som du selv kan udføre og forslag til forbedringer.

Noget du selv kan foretage for at sikre dine vinduer bedre er at sørge for, at vinduerne har solide hasper og beslag, som kan holde dem bedre lukket. Du kan også lave en forstærkning af vinduesrammerne, få sat vindueslåse på eller fx få påmonteret et gitter på kældervinduerne.
Disse tiltag er alle med til at besværliggøre indbrudstyvens “arbejde”.

Kontakt Låsesmed Solutions på telefon 60 131 762, hvis du ønsker et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af din bolig.